KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DIOS verlengt samenwerking met clubman Lange

SV DIOS heeft besloten het contract met Dave Lange (links op de foto, red,) te verlengen. De oefenmeester begint komende zomer aan zijn zesde seizoen bij de zondag derdeklasser uit Nieuw-Vennep.

De prestaties van DIOS zijn dit seizoen uitstekend te noemen. De club eindigt bovenaan in de plaatsingspoule en gaat vanaf 24 februari de strijd aan voor promotie naar de 2e klasse. Ook de sfeer in de spelersgroep en technische staf is prima. Het inpassen van de jonge lichting JO19-spelers verloopt soepel en de samenwerking met de andere trainers is goed te noemen. Lange is daarnaast een echte DIOS-man.

Als assistent-trainer zal komend seizoen ook Ruben Kienhorst weer van de partij zijn. Ook keeperstrainer Oscar Romijn gaat zeker nog een jaar door. Wel gaat DIOS op zoek naar een trainer/coach voor het 2e elftal, waarvan de club hoopt dat zij zich handhaven in de reserve 2e klasse. Komend seizoen komt er bovendien een deel van de succesvolle jonge groep JO19 door. De toekomst voor de selectie van DIOS ziet er dus rooskleuring uit.

 

  • SV DIOS
  • Dave Lange
  • Ruben Kienhorst

Geef jouw reactie