KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Eindelijk kampioenschap voor sterke lichting DIOS

In de eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de E1 van SV DIOS. 

De E1 van SV DIOS begon het seizoen ijzersterk met alleen maar overwinningen. In de voorbereiding wonnen we zelfs van Hoofddorp E1 bij hun thuis met 10-0. Vervolgens kwamen de bekerwedstrijden met alleen maar tegenstanders uit Hoofddorp. DIOS zat in een hoofdklassepoule met 8 verenigingen,, waaronder Hillegom E1 en FC VVC E1.

De derby tegen VVC moest natuurlijk gewonnen worden en dat gebeurde dan ook met 4-1. De E1 stoomde door, het werd zelfs 16-1 tegen DSOV E1 en zo werd de E1 ongeslagen kampioen.

Het team ontwikkelt zich al jaren goed. Zo zijn er momenteel 3 spelers die meetrainen bij de AZ voetbalschool. Het is wat dat betreft een vruchtbaar team. Al eerder werd een speler afgeleverd aan de Alkmaarders, die daar nu in de Onder 12 speelt.

  • SV DIOS
  • E1
  • najaarstitel

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement