KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Overbos verliest opnieuw met grote cijfers

SV Overbos moet met de week meer vrezen voor haar status van tweedeklasser. In eigen huis leed de ploeg van trainer Stefan Teeken een ontluisterende 1-7 nederlaag tegen SV Marken. Het halen van promotie/degradatieduels lijkt zo met nadelige marge van zeven punten op een veilige positie het maximaal haalbare.

FC Lisse was zaterdag één van de winnaars in de derde divisie. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter won de topper tegen ASWH met 1-2 door doelpunten van Thierry Monteny en Steven Olsthoorn en zag bovendien concurrent IJsselmeervogels twee punten inleveren. FC Lisse staan met één wedstrijd minder gespeeld twee punten achter op koploper Scheveningen. Ter Leede kwam in de hoofdklasse zelf niet in actie, maar had door de onverwachte uitglijders van enkele concurrenten toch een hele mooie dag.

Kagia mag door de krappe 2-1 zege op IJmuiden nog een sprankje hoop koesteren op het kampioenschap in de derde klasse. VV UNO en SV Hoofddorp bewezen met grote nederlagen tegen Zandvoort en Blauw Wit/Beursbengels dat zij eigenlijk weinig te zoeken hebben op dit niveau.

RKSV Pancratius won ook haar twaalfde wedstrijd en 4E. Alleen BFC staat met vier punten minder en een duel meer gespeeld nog enigszins in de buurt. Volgende week kan de ploeg van Danny Hijzelendoorn een voorschot nemen op de titel wanneer het BFC in Bussum weet te verslaan.

Alle uitslagen zaterdag 4 maart:
Derde divisie A ASWH - FC Lisse 1-2
2B SV Overbos –Marken 1-7
3B Kagia - IJmuiden 2-1
3B Zandvoort – UNO 10-3
3B VVA/Spartaan – SCW 2-1
3B SV Hoofddorp –Blauw Wit/Beursbengels 0-5
3B FC VVC vrij
4E FC Weesp - Pancratius 0-3

Geef jouw reactie