KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Sporting Martinus viert ingebruikname led-veldverlichting

Sporting Martinus heeft op vrijdag 28 februari de led- veldverlichting officieel in gebruik genomen met een spectaculaire lichtshow. Vervolgens was het de beurt aan de jeugdspelers van de Champions Cup en de World League om een wedstrijd met kunstlicht te spelen. Ook werd gevierd dat de vereniging tot Amstelveens Sportvereniging 2019 is uitgeroepen. ‘Het was zo’n succes, vooral de lichtwedstrijd voor de allerjongsten, dat het wel eens het begin van een traditie kan worden’, aldus secretaris Henk Blom.

Het clubhuis was om 16.00 uur al open voor iedereen die AH voetbalplaatjes wilde ruilen of nog nodig had. De club had nog veel extra plaatjes en elk kind kreeg er een aantal bij binnenkomst, zodat elk album dat nog niet vol was, compleet gemaakt kon worden. Veel spelers en speelsters wilden wel op de foto met een foto van Frenkie de Jong en Jackie Groenen. Na Frites4Free en een warming-up in de kantine met het nummer van links naar rechts van de Snollebollekes ging iedereen onder begeleiding van de hymne van de Champignons League het veld op.

Na de lichtshow speelden de Champions Cup en World League teams, ondanks, de regen, met veel enthousiasme hun allereerste lichtwedstrijd. Na afloop was er een huldiging in de kantine en ontvingen alle kinderen een medaille ter herinnering aan dit bijzondere duel.

Om 20.00 uur was het de beurt aan de walking footballers/sters om hun eerste lichtwedstrijd te spelen. Ook zij werden gehuldigd in de kantine. Het slechte weer maakte dat er geen nieuwe talenten in deze lichting hun opwachting kwamen maken. Al met al werd het een zeer geslaagde avond bij Sporting Martinus, waarbij en het nog lang gezellig bleef in de kantine. Onder de ouders bleek ook nog een aantal nieuwe sponsors / donateurs rond te lopen.

De fraaie led-verlichting biedt Sporting Martinus meer licht tegen lagere kosten en met minder CO2 uitstoot en is mede mogelijk gemaakt door De Vrienden Van Sporting Martinus, donateurs, de opbrengst van de Grote Clubacties 2018 en 2019, sponsor Vrij Op Naam en subsidie van het Rijk en van de Gemeente Amstelveen.

 

  • led-veldverlichting
  • Sporting Martinus

Geef jouw reactie