KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hilterman opnieuw in het oranje

VV Katwijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jordy Hilterman (links op de foto). De 21-jarige aanvaller komt over van FC Volendam, waar deze zomer zijn 2-jarige contract afloopt en hij onlangs een nieuwe aanbieding afwees.

Hilterman is een technische en slimme balvaste speler die zowel als centrumspits, als aanvallende middenvelder goed uit de voeten kan. Bij FC Volendam is hij onder trainer Salden als basisspeler buiten het eerste elftal gekomen. Ondanks dat Hilterman een beperkt aantal wedstrijden gespeeld heeft met Jong FC Volendam, staat hij met twaalf goals achter zijn naam, hoog in de topscorerslijst van de derde divisie.

De in Haarlem woonachtige Hilterman begon als jeugdspeler bij HFC EDO, waarna hij in de E-jeugd overstapte naar de jeugdopleiding van HFC Haarlem. Na het faillissement van Haarlem maakte hij in de C-junioren de overstap naar de jeugdafdeling van FC Volendam. In zijn laatste jaar als jeugdspeler kwam hij met de A1 van FC Volendam uit in de Eredivisie, waar hij goed was voor 24 doelpunten.

Op 14 maart 2016 maakte Hilterman zijn debuut in het 1e elftal van FC Volendam in de thuiswedstrijd tegen Telstar. Met Hilterman in de basis in de nacompetitie miste FC Volendam vorig seizoen nipt de finale voor promotie naar de Eredivisie na verlies tegen NAC Breda.

In de februari-uitgave van 433 Magazine staat een interview met Jordy en zijn neeft Jeredy die voor Jong Utrecht uitkomt.

Foto: VV Katwijk

 

  • Jordy Hilterman
  • VV Katwijk
  • FC Volendam

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement