KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Titel op het spel voor Ter Leede, Lisse, VVC en Kagia

In het amateurvoetbal staat komend weekend de voorlaatste wedstrijdronde gepland. Kan Ter Leede de koppositie vasthouden. Weet FC Lisse de druk op IJsselmeervogels op te voeren en welke ploeg heeft in 3B de beste papieren voor het kampioenschap?

Op al deze vragen komt zaterdag rond 16.30 uur het antwoord. Lisse treft in de derde divisie DVS’33, dat aast op het laatste ticket voor de nacompetitie. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter is gewaarschuwd. Eerder in het seizoen verloor Lisse in Ermelo met 4-1. Concurrent IJselmeervogels, dat twee punten meer heeft, treft op de Westmaat Jong Volendam.

Ter Leede treft in Mijdrecht Argon. De eerste confrontatie eindigde eerder dit seizoen in 3-0 voor de equipe uit Sassenheim en geeft dus veel vertrouwen. Streekgenoot Noordwijk, waarvoor nog een ticket voor de nacompetitie op het spel staat, kan wellicht ook nog de helpende hand bieden als het Achilles Veen punten afhandig weet te maken. Spijkenisse, dat ook nog niet kansloos is voor de titel in de hoofdklasse, treft op het eigen sportpark RVVH.

Onderin 2A heeft SV Overbos dringend punten nodig om het gevaar van rechtstreekse degradatie te verkleinen. Uit tegen DVVA zal dat een lastige opgave worden voor de Hoofddorpers. In 3B spelen Kagia en FC VVC allebei thuis. Zij zullen beseffen dat puntverlies tegen respectievelijk Zandvoort en Arsenal funest kan zijn in de strijd om het kampioenschap. Voor concurrent Blauw Wit/Beursbengels is het uitgangspunt thuis tegen VSV hetzelfde.

Programma zaterdag 6 mei:
Derde divisie A FC Lisse – DVS’33
Hoofdklasse A Argon - Ter Leede
2B DVVA - SV Overbos
3B S.V. Hoofddorp - SCW
3B Kagia – Zandvoort
3B FC VVC – Arsenal
4E Pancratius - RAP

 

  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • VV Kagia
  • FC VVC
  • SV Overbos

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement