KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ter Leede introduceert walking football

Je bent zo jong als je je zelf voelt en bent nooit te oud om te leren. Het zijn niet zomaar loze kreten, maar de basisprincipes van wandelvoetbal. In navolging van een aantal andere verenigingen in de omgeving kiest VV Ter Leede nu ook voor OldStars walking football. Op zaterdag 22 september wordt in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds de aftrap verricht met een speciaal evenement.

OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. De nadruk ligt op het positiespel en het is het de perfecte variant voor mensen die lang niet hebben gevoetbald of nu pas willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan bij OldStars walking football voorop.

Programma
Het programma op zaterdag 22 september start om 11.45 uur met koffie en ontvangst. Daarna volgt er een toelichting van dit initiatief door het Nationaal Ouderenfonds. Van 13.00 uur tot 13.45 is de introductie op het veld. De accommodatie van voetbalvereniging Ter Leede is te vinden aan de Roodemolenweg 10 in Sassenheim. Meer informatie en aanmelden kan via de website van de club.

 

  • walking football
  • Ter Leede
  • Nationaal Ouderenfonds

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement