KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Van den Berg door gebrek aan chemie per direct weg bij Katwijk

Het contract tussen VV Katwijk en hoofdtrainer Jack van den Berg (59) is na goed onderling overleg per direct ontbonden. Technisch directeur Cees Bruinink neemt tijdelijk de honneurs waar bij de landskampioen van de amateurs. Van den Berg was pas sinds februari hoofdtrainer op De Krom.

Na de teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Excelsior Maassluis kwamen er diverse gespreken op gang. Hieruit bleek dat er te weinig synergie is/was tussen de trainer en spelersgroep. Op basis van deze gesprekken is besloten om de samenwerking per direct te beëindigen.

Van den Berg (links op de foto, red.) stapte vorig seizoen, na het tussentijds vertrek van Dick Schreurder, op een lastig moment in. Ondanks de moeilijke omstandigheden werd de voorsprong in de laatste 15 wedstrijd behouden, waardoor VV Katwijk zich kroonde tot kampioen van de tweede divisie. Op dit moment bezet Katwijk de vijfde plaats op de ranglijst met tien punten uit zes wedstrijden. In de eerste ronde van de KNVB-beker werd pas na verlenging verloren van SC Heerenveen.

 

  • VV Katwijk
  • Jack van den Berg

Geef jouw reactie