KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Pancratius F1 op overtuigende wijze kampioen

In de eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de F1 van RKSV Pancratius. 

Pancratius F1 werd met goed verzorgd voetbal ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Het team van trainers Ralf Fenne en Lesley Rienks, allebei spelers van de zondagselectie, voerde vanaf het begin van de competitie de ranglijst aan.

Het op de tweede plaats geëindigde Hoofddorp, waarvan Pancratius in de eerste wedstrijd verdiend had gewonnen, bleef ook al zijn wedstrijden winnen. De F1 moest zo tot en met de laatste wedstrijd geconcentreerd blijven. Onder grote publieke belangstelling liet Pancratius er geen gras over groeien en nam met wind tegen al in de eerste 5 minuten afstand van HBC F1 uit Heemstede. Uiteindelijk kwam er een overwinning uit van 11-0 waarmee het kampioenschap voor de F1 binnen was.

In elf wedstrijden is er 79 keer gescoord door de jongens. Het spel werd elke week beter en de automatismen waren steeds beter zichtbaar. De jongens hebben na afloop bij Pancratius het kampioenschap gevierd en kindercampagne mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken. In de kleedkamer werd nog geprobeerd de trainers onder de douche te zetten, maar dat lukte helaas niet. De spelers besloten toen zelf maar met al hun voetbalkleding aan onder de douche te gaan.

De F1 speelt nu in een hogere poule. De thuiswedstrijden zijn altijd om 10:15 uur.

 

  • Pancratius
  • F1
  • kampioen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement