KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp crasht zwaar, cruciaal verlies Hillegom

In de eerste klasse A kwam SV Hoofddorp duidelijk te kort tegen Fortuna Wormerveer. De koploper won na een 0-3 ruststand met 1-5. De ploeg van trainer Jerry Verschoor daalde zo af naar de gevarenzone.

Ook EDO en SV Hillegom hebben het lastig. De Haarlemmers speelden met 2-2 gelijk tegen AGB. Hillegom bewees zichzelf een slechte dienst door met 2-1 te verliezen van concurrent Assendelft. De ploeg van Arend Jan Kranenburg staat nu alleen onderaan. Komende zondag staat de ontmoeting tussen Hillegom en Hoofddorp op het programma.

In 2C was DSOV na als op de eerste speeldag, te sterk voor Pancratius. De trotse koploper won de derby in Haarlemmermeer met 1-3. Foreholte boekte in Den Haag een broodnodige zege in de kelderkraker tegen Laakkwartier (1-4). De ploeg van Marcel IJzendoorn heeft zo de gehate laatste plaats verlaten. De topper in 4E tussen NFC en HBC eindigde met een spectaculaire uitslag van 3-3 en daar werd vanuit Zwanenburg, dat ook titelkandidaat is, met veel plezier kennis van genomen.

Uitslagen zondag 4 februari:
Hoofdklasse A SJC – Heerenveen 2-2
1A Assendelft – SV Hillegom 2-1
1A EDO- AGB 2-2
1A Hoofddorp – Fortuna Wormerveer 1-5
2C Laakkwartier – Foreholte 1-4
2C Teylingen – ROAC 1-3
2C Pancratius – DSOV 1-3
3A West 2 RKDES - DIOS 2-0
4E NFC – HBC 3-3
5C CTO’70 – SC Badhoevedorp 4-2

Foto: Minke Wiggerink

  • SV Hoofddorp
  • SV Hillegom
  • EDO
  • HBC
  • DSOV
  • Foreholte

Geef jouw reactie