KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV Overbos zet verschillende hulpverleners in het zonnetje.

Door de verlenging van de maatregelen van de Nederlandse regering in verband met de bestrijding van het coronavirus, waaronder het langer gesloten blijven van de sportaccommodaties, dreigde opnieuw een deel van de voorraden van SV Overbos over datum te geraken.

Een fikse financiële aderlating voor de voetbalvereniging uit Hoofddorp, die extra had ingekocht in verband met een aantal evenementen. Zo stonden komende periode het Haarlemmermeerse schoolvoetbaltoernooi, het jeugdtoernooi om de Haarlemmermeer Cup en de Koningsspelen op de kalender. ‘In deze bijzondere tijden zijn er mensen die er veel meer baat bij hebben’, aldus Klaas Bonnes, die namens de vereniging de pakketten aan de hulpverleners overhandigde. ‘Weggooien is geen optie!’

Na eerder aan de Stichting Ons Tweede Huis en de Voedselbank te hebben gedoneerd, besloot Overbos ditmaal andere hulpverleners in het zonnetje te zetten. Op zaterdag 4 april werden de ambulancedienst, de politie Hoofddorp en het Zorgcentrum Bornholm verrast.

De medewerkers van het zorgcentrum lieten weten er samen met de bewoners van te zullen gaan genieten. De ambulancedienst en politie waren erg dankbaar en voelden zich gezien. De voedselbank verklaarde erg blij te zijn met dit initiatief en hoopte dat andere verenigingen dit goede voorbeeld zullen volgen.

 

  • Haarlemmermeer Cup
  • Voedselbank
  • SV Overbos
  • Zorgcentrum Bornholm

Geef jouw reactie