Uitslagen

Noordwijk één zege af van kampioenschap

VV Noordwijk kan de titel en daarmee promotie naar de derde divisie ruiken. De ploeg van Kees Zethof (foto), bezig aan zijn eerste seizoen op de Duinwetering, won het inhaalduel tegen Nootdorp met 0-1. De winnende treffer van Bryan Bröcker werd gescoord in de voorlaatste minuut. Met nog drie wedstrijden te spelen is de voorsprong van Noordwijk op zowel SteDoCo als Ter Leede zeven punten.

Bij winst in eigen huis op RVVH komende zaterdag stelt Noordwijk de titel in de hoofdklasse veilig. Voor Katwijk is het kampioenschap in de tweede divisie ook dichter in het zicht gekomen. Staartploeg De Dijk had zaterdag niets te vertellen op De Krom. Katwijk won door twee doelpunten van Robbert Susan, waarvan 1 uit een strafschop, Kilian Berkhout en Marciano Mengerink met 4-0. Bij een goed resultaat komende dinsdag in het inhaalduel tegen Jong Sparta vergroot Katwijk de voorsprong op Kozakken Boys naar zes punten.

FC Lisse bleef in de uitbeurt tegen IJsselmeervogels met lege handen (2-0) en heeft nog steeds enkele punten nodig om zich veilig te spelen in de tweede divisie. Kon. HFC had een off-day tegen Jong Sparta en verloor met 6-1. Deze score was opmerkelijk genoeg na 45 minuten al bereikt.