KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

MO13-1 SV Hoofddorp maakt promotie

Sinds dit seizoen heeft de MO13-1 de status gekregen als selectieteam binnen de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp. Ze trainen driemaal per week onder leiding van de gediplomeerde trainer Raymond Verhagen en volgen ook dezelfde opzet als bij de jongens selectieteams.

Hieronder valt ook het trainen volgens het ASM- principe (betere bewegers maakt betere voetbalsters, red.) met een indeling op biologische leeftijd. Hierdoor krijgen deze meiden de mogelijkheid zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Dit talentvolle team gaat ook diverse oefenwedstrijden spelen tegen sterke meiden-, maar ook tegen jongensteams in dezelfde leeftijdscategorie. Een mooi voorbeeld daarvan is deelname aan het S.V. Hoofddorp 433-toernooi JO13/MO13. Dit is een jaarlijks terugkerend toernooi waarbij de onder 13 leeftijdsgenoten tegen elkaar spelen. Het MO13 selectieteam bestaat uit talentvolle en gedreven speelsters die elke keer weer hun volle inzet tonen en beter willen worden. Sommige meiden speelden al in de jeugd bij Hoofddorp in de jongens- of meidencompetitie. Ook zijn er speelsters van andere clubs overgekomen.

En dat er zeer goede speelsters rondlopen in dit team is niet onopgemerkt gebleven. Speelster Amber Verloop heeft een uitnodiging gehad voor de KNVB MO13-1 selectieactiviteit. Hoofddorp is enorm blij en trots dat ook onze meiden op de radar staan van de professionele organisaties en werkt graag mee aan het verder ontwikkelen van het meidenvoetbal bij de club en in de regio.

  • SV Hoofddorp
  • MO13-1

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement