KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zondagselecties presteren het best met 9 uit 15

Het weekend van 3 en 4 oktober heeft voor een aantal zondagselecties goed uitgepakt. Van de vijf elftallen die 433 Magazine volgt, wisten er drie hun wedstrijd te winnen. RKSV Pancratius, SV Hoofddorp en DSOV bleven aan de goede kant van de score, VV Zwanenburg en SV DIOS moesten met twee doelpunten verschil het onderspit delven.
Op de zaterdag worden negen elftallen gevolgd door 433 Magazine. Drie speelden er op 3 oktober gelijk, SV Abbenes won met maar liefst 5-0 en SC Badhoevedorp (35+) verloor de derby van FC VVC.
UNO (zie foto) verloor verrassend van Bloemendaal doordat de voorhoede een complete off-day had. Kansen waren er wel, maar of de lat of de keeper stond een treffer in de weg, terwijl de achterhoede te veel ruimte weggaf aan de behendige bezoekende linkerspits.
En VV UNO had totaal geen geluk met de scheidsrechter. In de Week van de Scheidsrechter bleek duidelijk dat de man in het zwart het hoge tempo niet kon bijbenen. Wellicht daardoor verzuimde hij rood te trekken (of toch minimaal geel) toen de hardwerkende spits van UNO er bijna doorheen was en neergelegd werd. De fluitist stuurde overigens wel de coach van UNO weg wegens commentaar op de leiding.

Voor de uitslagen klik op het logo van uw club.

  • UNO
  • 433Magazine
  • presteren
  • voetbal

Geef jouw reactie