KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Bestuur SCW ondergaat metamorfose

SCW uit Rijsenhout heeft recent een flinke bestuurswijziging ondergaan. Naast een nieuwe voorzitter in de persoon van Peter van Veen zijn er nog een aantal nieuwe leden gekozen.

Het is altijd goed voor een club als er af en toe door een (nieuw) bestuur weer met nieuwe ideeën en andere gezichtspunten naar zaken gekeken wordt, zo redeneert SCW. Bij de samenstelling van het nieuwe bestuur is gekeken waar kandidaten goed in zijn en energie van krijgen. De achtergronden zijn divers en dat maakt het een mooi gemêleerd nieuw team die elkaar kunnen versterken.

De komende periode gaat SCW verder aan de slag met deze thema’s, structuur en verbinding. Er is bijvoorbeeld hard gewerkt aan het organogram waarmee de club wil zorgen dat de organisatie duidelijk is. Clubleden worden actief benaderd voor nog bestaande vacatures. Een belangrijk punt is dat vrijwilligers zaken voor de club doen waar ze zelf ook energie uit halen en er een goede balans bestaat in hun inzet.
Ook wordt er hard gewerkt aan de toekomstplannen. Zo is het al langer bekend dat er ge(ver)bouwd moet gaan worden. Met de nieuwbouwcommissie is de club met andere partners (o.a. tennisverenging, SLS, gemeente, dorp) de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een nieuwe (geïntegreerde) sportaccommodatie. Verder is er een werkgroep samengesteld die met de verenging een visie aan het ontwikkelen is voor de komende jaren.

Fotobijschrift v.l.n.r. Pieter de Breuk, Manon van Bruggen, Peter van Veen, Anneke de Lange en Hans Schippers.

 

  • SCW

Geef jouw reactie