KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

F1 Zwanenburg ongeslagen kampioen

In de eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de F1 van VV Zwanenburg.

Op zaterdag 5 december is de F1 van VV Zwanenburg najaarskampioen geworden. De VVZ-F1 heeft een ongeslagen reeks neergezet. Alleen tegen de Stormvogels uit IJmuiden, de gevaarlijkste opponent, werd gelijkgespeeld. Tot aan het laatste duel was het onderlinge verschil 2 punten in het voordeel van Zwanenburg.

In de laatste wedstrijd moest de VVZ-F1 het opnemen tegen de F2 van EDO uit Haarlem.  Dit treffen moest dus nog wel even gewonnen worden om niet afhankelijk te zijn van het resultaat bij Stormvogels. Gezien de stand van EDO op de ranglijst, zou het binnenhalen van 3 punten geen problemen moeten opleveren en dat gebeurde dan ook niet. Binnen een mum van tijd vlogen de ballen het doel van EDO in. Bij de rust was de score al 6-1 en bij het eindsignaal stond de teller op 9-2 voor de mannen van VVZ.

Uiteraard werd thuis bij de club uitgelaten feest gevierd,. De AA-Drink bruiste rijkelijk en alle jongens gingen met een welverdiende beker naar huis.

  • Zwanenburg
  • F1
  • najaarstitel

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement