KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zwanenburg, HBC en Alliance zien tegenstander wegvallen

De derde klasse C op zondag gaat verder met dertien clubs. Real Sranang is door de KNVB uit de competitie gehaald. Afgelopen zondag stond voor de Amsterdammers voor de tweede keer de wedstrijd tegen De Meer op het programma en wederom kwam de club niet opdagen. Reden voor de bond om het elftal uit de competitie te nemen. Daarnaast is er ook een boete opgelegd.

De Amsterdammers hadden de rode lantaarn in bezit in de derde klasse C. Door het uit de competitie nemen van Real Sranang degradeert er dit seizoen geen andere club rechtstreeks en dat is met name voor VV Zwanenburg, dat nu de nieuwe hekkensluiter is, goed nieuws.

Ook vervalt de strijd om de derde periodetitel. De ploeg die op de eindrangschikking het hoogst eindigt, mag nu meedoen aan de nacompetitie. HBC, dat ook nog strijd om de titel, is op dit moment de belangrijkste gegadigde.

Door het afhaken van Real Sranang is de spanning bovenin ook toegenomen. DCG blijft lijstaanvoerder. De voorsprong op HBC is echter nog slechts één punt en IVV staat nu op drie punten van de huidige nummer één. Er zijn nog acht wedstrijden te spelen.

  • Zwanenburg
  • HBC
  • Alliance22
  • Real Sranang

Geef jouw reactie