KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Spannende weken voor Overbos, VVC en SCW vrij van stress

Met nog vijf wedstrijden te spelen bevinden de competities zich in hun beslissende fase. Voor de meeste club in Haarlemmermeer valt er de komende weken nog heel wat te winnen en mogelijk te verliezen.

In 2A is het spannend voor SV Overbos. De ploeg van Stefan Teeken staat momenteel op de elfde plaats. De Hoofddorpers zullen nog een plek moeten stijgen om zich rechtstreeks in veiligheid te spelen. De voorsprong op de fatale dertiende plek is echter ook slechts vier punten. Van de concurrenten onderin treft Overbos nog Monnickendam (uit) en Reiger Boys (thuis). De Hoofddorpers spelen verder nog tegen Marken (5e), DVVA (4e) en EDO (3e).

FC VVC kan de slotserie wedstrijden in 3B zonder stress afwerken. De kansen op het kampioenschap zijn door enkele mindere resultaten verkeken. De Nieuw-Vennepers hebben de derde plaats echter stevig in handen en kunnen zich zodoende optimaal prepareren voor de nacompetitie. Een paar goede resultaten zullen ongetwijfeld het zelfvertrouwen bij de formatie van oefenmeester Rini van Roon opvijzelen.

Competitiegenoot SCW staat als één van de weinigen clubs in Haarlemmermeer op een redelijke anonieme plaats in de middenmoot. Met uitzondering van de zege van afgelopen zaterdag viel er in Rijsenhout in 2016 nog niet veel te vieren. SCW staat nu achtste en zou bij enkele goede resultaten in de laatste reeks wedstrijden nog een paar plaatsen kunnen klimmen. Een duel om naar uit te kijken is de Haarlemmermeerderby tegen VVC op zaterdag 30 april.

Foto: Albert Kilsdonk

  • SCW
  • FC VVC
  • SV Overbos
  • slotfase competitie

Geef jouw reactie