KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Titelkansen VVC, Kagia en Ter Leede bijna verkeken

Ter Leede, FC VVC en waarschijnlijk ook VV Kagia zullen zich moeten richten op succes in de nacompetitie. Dat is de uitkomst van een zeer teleurstellend verlopen zaterdag.

De Sassenheimers bezweken in Mijdrecht onder de titeldruk in de hoofdklasse en verloren met 2-1 van Argon. Achilles Veen verloor ook van Noordwijk (5-2). Het tot voor kort afgeschreven Spijkenisse is zo de lachende derde. Een late, winnende treffer in het thuisduel tegen RVVH leverde die ploeg officieus de titel op. Na ruim een half uur stond Ter Leede al met 2-0 achter. De treffer van Tony Schreurs, halverwege het tweede bedrijf, bleek onvoldoende om een fatale nederlaag te voorkomen.

Voor FC VVC wordt het in 3B ook een kwestie van de scherven bij elkaar rapen. De Nieuw-Vennepers verloren thuis met liefst 0-4 van Arsenal. Voor Kagia voelde een 3-3 gelijkspel tegen Zandvoort ook als een nederlaag. Met een achterstand van drie punten op Blauw Wit/Beursbengels, maar wel een veel beter doelsaldo dan de Amsterdammers, mag Kagia nog een sprankje hoop koesteren.

FC Lisse pakte de laatste kans op het kampioenschap in de derde divisie A. Op Ter Specke werd DVS'33 met 3-0 geklopt. IJsselmeervogels overtuigde thuis tegen Jong Volendam en won met 7-0. Alleen wanneer Quick Boys komende zaterdag thuis wint van de equipe uit Spakenburg, kan Lisse nog met de titel aan de haal gaan. Het moet dan zelf wel winnen van Jong Groningen. 

In 2A beleefde SV Overbos een horrormiddag in Amsterdam. De Hoofddorpers zette zichzelf voor schut tegen DVVA. Pas bij 13-0! kwam er een einde aan de lijdensweg. Het inschakelen van psycholoog lijkt geen overbodige luxe om Overbos klaar te stomen voor het duel tegen concurrent Hellas Sport van komende dinsdag.

Uitslagen zaterdag 6 mei:
Derde divisie A FC Lisse – DVS’33 3-0
Hoofdklasse A Argon - Ter Leede 2-1
2B DVVA - SV Overbos 13-0
3B S.V. Hoofddorp – SCW 1-5
3B Kagia – Zandvoort 3-3
3B FC VVC – Arsenal 0-4

  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • VV Kagia
  • FC VVC
  • SV Overbos

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement