KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 zoekt nieuwe schrijftalent

De regio waarover 433 Magazine bericht blijft groeien. Voor onze goedbezochte website www.433magazine.nl. en het veel gelezen blad, dat zes keer per jaar verschijnt in Haarlemmermeer, Heemstede, Haarlem de Bollenstreek en Aalsmeer en omgeving, zijn we ter versterking van ons freelancebestand dan ook op zoek naar nieuw schrijftalent. 

Volg jij een journalistieke of aanverwante opleiding of ben je net afgestudeerd, ben je een groot voetbalfan/volger van het regionale amateurvoetbal en vind je het leuk om (op vrijwillige basis) wat praktijk ervaring op te doen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou. Ook andere enthousiaste voetballiefhebbers met een prettige schrijfstijl nodigen we uit om te reageren.

Het gaat om een freelance functie waarbij je zelf je tijd kan invullen. De werkzaamheden kunnen verricht worden vanuit huis, maar je krijgt ook de kans om zelf op pad te gaan om een interessant artikel te maken. Je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding vanuit onze redactie. Een (onkosten)vergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan via e-mailadres info@433magazine.nl  contact met ons op. Vergeet daarbij niet te melden waarom jij een aanwinst bent voor het team van 433 Magazine en je kort te introduceren.

  • 433 Magazine
  • freelance vacature

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement