KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jonker aan gesprekstafel bij DSOV

Niemand minder dan Andries Jonker schuift op vrijdag 16 november aan bij de gesprekstafel van DSOV. Tafelheer Ronald Olsthoorn (AT-5) zal in gesprek gaan met de bekende trainer uit Amsterdam. Samen met hoofdtrainer Bart Jansen, Bianco Carolina (aanvoerder DSOV 1) en Ben Ewals (voorzitter technische commissie) zullen anekdotes over de carrière van Jonker worden besproken.

Uiteraard geeft de Amsterdammer ook zijn kijk op het hedendaagse voetbal en daarbij opgemerkt, dat Jonker wil weten hoe DSOV als klein dorpje met beperkte mogelijkheden tot deze prestaties zijn gekomen in de afgelopen jaren.

Jonker heeft de ambitie om D.V.C.-Buiksloot weer tot grote hoogte te brengen. Het vroegere De Volewijckers, dat tot 1974 nog betaald voetbal speelde en nu gefuseerd is tot Buiskloot, voetbalt in de derde klasse. Jonker heeft zijn hulp en visie toegezegd aan Buiksloot om te bereiken waar het in zijn ogen het om gaat. De jeugd zal het voetbal anders dienen te benaderen.  Het moet dan volgens hem mogelijk zijn om Buiksloot weer te laten schijnen in de Amsterdamse regio en zelfs daarbuiten.

De avond wordt georganiseerd door DSOV in samenwerking met de Vrienden van DSOV en de Ondernemers Vereniging Vijfhuizen en is uitsluitend voor leden en vrijwilligers van de club.

Foto: KNVB

  • DSOV
  • Andries Jonker
  • Bart Jansen
  • Bianco Carolina

Geef jouw reactie