KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC VVC en SCW winnen fors!

In de derde klasse B van het zaterdagvoetbal behaalden zowel VVC als SCW een ruime zege. De Nieuw-Vennepers versloegen Asv Arsenal met 3-0. SCW klopte De Brug met 5-1.

VVC opende na ruim een half uur de score via Menno Martens op aangeven van Matthijs Kinkel. Halverwege het tweede bedrijf was Martens, na voorbereidend werk van Darius Broxterman, opnieuw succesvol. Ruben Guda bepaalde in de blessuretijd de eindstand op een op 3-0. De manier waarop deze treffer tot stand kwam was curieus. Tegenstander Arsenal verwachtte het speeltuig terug te krijgen na een spelhervatting, maar Guda bleek daar niet van op de hoogte. De ploeg van trainer Piet van Duijn blijft door de royale zege keurig de nummer drie achter koploper Buitenveldert en Zandvoort die allebei ook tot winst kwamen. SCW uit Rijsenhout staat op de vierde plaats. Om verder te stijgen moet het wel een kloof van zes punten zien te dichten.

SCW sluit de eerste competitiehelft zaterdag af met een thuisduel tegen Kon. HFC. VVC neemt het in Haarlem op tegen De Brug.

Beeld: VVC Jan Klootwijk

  • VVC
  • SCW
  • 433

Geef jouw reactie