KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Van der Kooij tekent bij Rijnsburgse Boys

René van der Kooij is met ingang van volgend seizoen de nieuwe oefenmeester van Rijnsburgse Boys. De 53-jarige Van der Kooij heeft op de Middelmors een contact getekend van twee seizoenen met de optie voor een extra jaar.

Het gerucht dat de succestrainer van Hercules de nieuwe trainer van Rijnsburgse Boys zou worden ging al langer rond, maar is nu met het tekenen van een verbintenis bekrachtigd.

‘Rijnsburg is te vergelijken met clubs in het betaalde voetbal. Het is een mooie club in een streek met veel voetbalsfeer en veel publiek. In de Bollenstreek wil je gewoon zijn. Alles is er goed geregeld. Ik volg Rijnsburg al jaren en ken ze onder andere van de oefenwedstrijden tegen Hercules.’’, laat Van der Kooij op de website van Rijnsburgse Boys weten.

Voordat Van der Kooij hoofdtrainer werd bij Hercules, waarmee veel succes boekte, was hij trainer bij tweedeklasser SO Soest (één seizoen) en tweedeklasser SCH ’44 in Harmelen (vier seizoenen). Vier jaar geleden haalde Van der Kooij zijn UEFA-A-diploma waarmee je mag trainen op het hoogste amateurniveau.

  • Rijnsburgse Boys
  • René van der Kooij
  • Hercules

Geef jouw reactie