KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

UNO, Hoofddorp en Kagia azen op nacompetitieticket

SV Hoofddorp en VV UNO hebben allebei nog kans om de laagste klasse in het standaard amateurvoetbal na dit seizoen te verlaten. Een ticket voor de nacompetitie staat voor beide teams uit Haarlemmermeer komende weken op het spel.

UNO staat momenteel op de derde plek in 4B. De voorsprong op nummer vier Beverwijk is met vijf punten royaal te noemen, maar geeft nog geen garanties. De ploeg van Maarten Slagtveld heeft nog een gemiddeld programma af te werken. Naast laagvliegers als HBC en Jong Hercules volgt ook de derby tegen Hoofddorp nog.

SV Hoofddorp is na de winterstop prima op dreef en speelt een vooraanstaande rol in de derde periode. Samen met kampioen VEW gaat het aan de leiding met het maximale aantal van twaalf punten uit vier duels.

In 3A West 2 is plaatsing voor het competitietoetje ook het doel voor VV Kagia. De Lisserbroekers zijn inmiddels afgehaakt voor het kampioenschap. De huidige tweede plaats achter DoCoS geeft zekerheid, maar CVC Reeuwijk en Koudekerk zitten de adepten van Anton Wijsman op de hielen. Aanstaande zaterdag kan Kagia een forse stap zetten wanneer het in eigen huis Reeuwijk weet te kloppen. Verder treft de huidige runner-up vooral nog ploegen uit de middenmoot.

  • SV Hoofddorp
  • UNO
  • Kagia

Geef jouw reactie