KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Lisse klopt DOVO na sterke eerste helft

FC Lisse heeft zaterdag een mooie zege behaald. Op Ter Specke werd DOVO met 3-2 verslagen. De Lissenaren namen in het eerste half uur een 3-0 voorsprong en zo leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisclub. Leroy-Oehlers, Rowdy van der Putten en David Verweij waren de doelpuntenmakers. Na rust werd het toch nog spannend.

Lars Rauws kon niet aan bedrijf twee beginnen i.v.m. een blessure en dat bleek een forse aderlating te zijn voor de Lissenaren. DOVO kwam sterk terug naarmate de tweede helft vorderde. Abderrahim Loukili en Nando Wormgoor brachten de spanning via twee doelpunten weer helemaal terug. Tussendoor miste de ploeg uit Veenendaal ook nog een strafschop. Door uitstekend keeperswerk van Erik Cummins bleven de punten op Ter Specke. Bij Lisse speelde Bryan Illiohan een puike wedstrijd.

Robbert de Ruiter, de trainer van FC Lisse, was blij met de krappe zege. ‘We hebben uiteindelijk de winst over de streep getrokken. Het was niet makkelijk. De tweede helft kwam DOVO sterk terug. Omdat die eerste helft gladjes verliep, dachten we al dat we er al waren. We hebben de voorsprong kunnen vasthouden en daar ging het om.’

Tekst: Hennie van de Weerd

 

  • FC Lisse

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement