KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC Lisse maakt van verenigingsdag een feest voor iedereen

Op zaterdag 3 juni stond het terrein van FC Lisse in het teken van de verenigingsdag. Zo’n 1.500 leden en belangstellenden kwamen langs voor een geweldig voetbalfeest. Na een paar buien in de ochtend begon de oudere jeugd met een uitdagend sport- en spellenprogramma.

Daarna was de jongste jeugd aan de beurt. Vooral de wedstrijdjes tussen de kinderen en ouders waren een prachtig gezicht. Vele lachende gezichten kwamen tevoorschijn tijdens een dagvullend programma vol met luchtkussen, midgetvoetgolf en een leuke quiz. Ook de senioren, veteranen, 35-plussers en kampstafleden konden niet ontbreken op het veld.

Tijdens een leuk voetbal- en voetvolleyprogramma kwamen zij aan hun gewenste dosis beweging. De supporters bij de afscheidswedstrijd van iconen Tom Zoontjes en Richard van Heulen kregen ook een aantrekkelijk duel met tussendoor een waardige kampioenenparade voor de titelhouders van 2016/2017 voorgeschoteld.

Ook het ludieke spel ‘kofferbakschieten’, in de mooie wagens van Vakgarage Polderman, kon niet ontbreken. Hier waren leuke prijzen mee te winnen zoals een weekje rijden in de nieuwe Mitsubishi ASX 2017. De foodtrucs maakten het feest helemaal compleet. Met snacks, luxe broodjes hamburger, sushi, pulled meat en Italiaans ijs was het culinair genieten op Ter Specke. De feesttent was een geweldig onderkomen om lekker te dansen.

De organisatie stond onder leiding van Frank en René van Wieringen van BroSports. Zij hadden de handen ineengeslagen met Arnoud Kool en Anco Dubbeldam van de evenementencommissie en bestuursleden Erik van Es en Cees Verburg. Frank van Wieringen: ‘ons doel was om deze dag echt weer te laten leven met een mooi programma voor daadwerkelijk iedereen, en dat is gelukt!.’ ‘Geweldig dat het zo druk is geweest! Daar helpt het programma, de aankleding en het weer uiteraard aan mee’, vult René aan. Volgend jaar zal er weer een FC Lisse Verenigingsdag worden georganiseerd.

Foto: Hubert Habers

  • FC Lisse

Geef jouw reactie