KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Aannemingsbedrijf Noord Zuid, gevoel voor detail en hoogwaardige kwaliteit!

Een verbouwing, renovatie, onderhoud van een pand of woning of mogelijk zelfs nieuwbouw. Veel mensen krijgen er vroeg of laat een keer mee te maken en dat kan een flinke impact hebben op het dagelijkse leven. Er komt veel bij kijken om tot het gewenste resultaat te komen. Een juiste planning, het maken van duidelijke afspraken om de juiste verwachting te scheppen en het werken met vakmensen zijn in deze van groot belang. Daarnaast wil je de overlast zo veel mogelijk beperken voor zowel de opdrachtgever als de omgeving. Er moet een hoop worden geregeld, maar hoe pak je dit het beste aan? Contact opnemen met Aannemersbedrijf Noord Zuid B.V. is een uitstekende eerste stap. Bouwen is vertrouwen vanaf de voorbereidingen tot en met de nazorg, zo vindt eigenaar Ted Kraak.

Wie regelmatig op het terrein van S.V. Alliance’22 te vinden is, heeft de reclameborden van Aannemersbedrijf Noord Zuid vast weleens opgemerkt. Via zijn zoon raakte Ted, die zelf weinig met de voetbalsport had, betrokken bij de bruisende buurtvereniging uit Haarlem- Zuid West. Sponsoren doe je zeker ook uit het kader van maatschappelijke betrokkenheid, maar het leverde hem ook een aantal mooie opdrachten op. ‘Van één klant ben ik in de loop der jaren zelfs de vaste aannemer geworden.’

Betrouwbaar en korte lijnen
Nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud. Het zijn grofweg de vier takken van sport die Aannemersbedrijf Noord Zuid beoefent. Concrete voorbeelden zijn het plaatsen van een dakkapel, het renoveren van een badkamer of het vervangen van kozijnen, maar ook voor de bouw van een complete nieuwe woning is Noord Zuid een uitstekende partner. Ted erkent wel vooral actief te zijn in het hogere segment. ‘We staan voor kwaliteit, dus gebruiken wij hoogwaardige materialen en kijken wij ook kritisch naar onszelf. Bij iedere opdracht werk ik samen met betrouwbare leveranciers en onderaannemers.’ Bang voor ruis op de lijn hoeven klanten niet te zijn. Ted blijft zelf de contactpersoon tijdens het hele bouwproces. ‘Mijn uitgangspunt is dat ik alles weet en anders zorg ik dat ik het weet. Het contact met de mensen, de opdrachtgevers, vind ik het leukste aan mijn werk. Het belangrijkste is dat zij tevreden zijn over het eindresultaat en je het gegeven vertrouwen hebt waargemaakt.’

Omgevingsfactoren
Ted onderhoudt niet alleen op een warme manier contact met de opdrachtgever, maar probeert waar mogelijk ook de overlast voor de omgeving te beperken. ‘Zo hebben we een keer op verzoek van buren een container (keet) verplaatst. Je kunt natuurlijk ook zeggen dat je daar niets mee te maken hebt, maar ik zei: dat regelen we! Voor voegwerk moesten we in een later stadium immers door hun tuin lopen. Je hebt elkaar nodig. Zeker tijdens omvangrijke projecten. Op deze manier creëer je begrip voor elkaar. Zo nu en dan komt er zelfs een opdracht van een buur(man) uit voort van werkzaamheden die we elders hebben uitgevoerd. Dat is toch ook een mooi compliment’, besluit Ted.

Foto: Aannemersbedrijf Noord Zuid

Dit artikel is ook terug te vinden in onze recent verschenen najaarseditie. Nog niet gezien? Kijk dan snel bij jouw favoriete voetbalclub in de regio.

  • Aannemersbedrijf Noord Zuid
  • verbouwen
  • renovatie

Geef jouw reactie