433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

RKSV Pancratius nipt langs nummer laatst, SV Hoofddorp pakt één punt

In de tweede klasse B van het zondagvoetbal behaalde Pancratius een moeizame 3-2 zege op het onderaan bungelende FC Weesp. S.V. Hoofddorp deelde onderin het klassement de punten met VVA/Spartaan uit Amsterdam.

In het treffen tussen Pancratius RKSV en FC Weesp vielen al doelpunten na rust. De thuisclub bouwde in korte tijd een 2-0 voorsprong op. Het resulteerde echter niet in een walk-over in het tweede bedrijf. De ploeg uit Badhoevedorp staat nu vijfde. De verschillen in deze afdeling zijn echter marginaal.

SV Hoofddorp wist op De IJvelden slechts één punt te behalen tegen concurrent VVA/Spartaan. De thuisclub moest de tegenstander een voorsprong toestaan. Linksbuiten Revelinio Vermeer scoorde na een corner van Nick Tavenier uit een scrimmage halverwege de tweede helft de 1-1. Hoofddorp kreeg over de hele wedstrijd de meeste kansen en het vijfde gelijkspel in deze competitie voelde dan ook als twee verliespunten. Middenmoter DCG is de laatste tegenstander voor het winterreces.

Beeld: SV Hoofddorp