KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Verschoor weg, Abram komt bij SV Hoofddorp

Het bestuur van S.V. Hoofddorp en Jerry Verschoor hebben in goed overleg besloten om het contract als hoofdtrainer van zondag-1 aan het einde van dit seizoen niet te verlengen. Met Jethro Abram van AFC’34 is reeds een opvolger gevonden.

Verschoor is in het bezit van het trainersdiploma TC-2 en voor de 1e klasse is TC-1 verplicht. Voor het seizoen 2017-2018 heeft S.V. Hoofddorp van de KNVB-dispensatie voor Verschoor ontvangen. Door redenen in de privé- en werksfeer is het de trainer/coach helaas niet gelukt om dit seizoen verplicht de cursus TC-1 te gaan volgen. Pas over een paar jaar heeft Verschoor hier de mogelijkheid voor.
Verschoor oefent met veel plezier zijn huidige functie uit en hij wil dan ook graag als hoofdtrainer aan de slag bij een tweede- of derdeklasser in de regio. Het bestuur betreurt de gang van zaken dat de clubman moet stoppen.

S.V. Hoofddorp is blij dat het voor het seizoen 2018-2019 met Jethro Abram een waardige vervanger heeft weten te contracteren. Abram zal verdere uitvoering gaan geven aan het beleidsplan 2016-2020 van de vereniging. Hierbij is hij direct verantwoordelijk voor de training, coaching en het voetbaltechnisch beleid van de Zondag-selectie en in het bijzonder voor het vlaggenschip van de vereniging, Zondag-1.

Abram is 34 jaar en woonachtig in Heemstede. Als voetbaltrainer is hij in het bezit van het trainersdiploma TC-1. Hij is begonnen als jeugdselectietrainer bij diverse verenigingen in de regio (Kon. HFC, DCG, Young Boys en AFC) en is vanaf 2012 werkzaam in het seniorenvoetbal.

Na drie seizoenen bij VSV, met een kampioenschap in 2015 en promotie naar de 1e klasse, is Abram de laatste twee seizoenen werkzaam bij het Alkmaarse AFC’34, Vorig seizoen eindigde AFC’34 in de eerste klasse op een knappe tweede plaats. In de nacompetitie werd de felbegeerde hoofdklasse net niet gehaald. Dit seizoen staat AFC’34 in de middenmoot in dezelfde klasse waarin S.V. Hoofddorp actief is.

Foto: Ton Hofstra

  • S.V.Hoofddorp
  • Jerry Verschoor
  • Jethro Abram

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement