KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Voormalig prof Worm trainster vrouwen DSS

Marelle Worm is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainster van de vrouwen van DSS. Het eerste team van de club uit Haarlem is actief in de hoofdklasse.

Voor Worm, die 6 seizoenen bij ADO Den Haag in de hoofdmacht speelde en noodgedwongen i.v.m. hardnekkige blessures moest stoppen, was het trainerschap een logische volgende stap. Ze is in het bezit van zowel het UEFA C- als het UEFA B –diploma. Momenteel volgt Worm de opleiding UEFA-A en loopt zij stage bij de beloften van de Ajax- vrouwen. Hiervoor was zij 2 seizoenen trainer bij Buitenveldert VR2.

‘DSS is een jonge club met potentie, een grote en sterke jeugdafdeling en een prima organisatie. Het eerste team, dat 6 seizoenen geleden nog startte in de 5de klasse, speelt nu in de landelijke hoofdklasse. Dat zegt iets over de visie, organisatie en potentie. Voor mij  is nu de uitdaging om de club verder met hun ontwikkeling te helpen. Ik heb er heel veel zin in’, laat Worm, die in het dagelijks leven docent lichamelijk opvoeding is op een vmbo-school, weten op de clubsite.

Foto: DSS

  • DSS
  • Marelle Worm

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement