KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Degradatiezorgen Hoofddorp na ongelukkig verlies

Speelt SV Hoofddorp ook volgend seizoen op zondag in de tweede klasse? Gezien de huidige reeks van resultaten is dat nog meer zeer de vraag. De ploeg van trainer Jimmy Simons leed tegen FC Abcoude een ongelukkige nederlaag (1-0) en scoorde opnieuw niet.

Dat de enige treffer via een dubieuze strafschop tot stand kwam en ook nog tegen het einde van de wedstrijd, maakte het verlies extra pijnlijk. SV Hoofddorp opende de tweede seizoenshelft nog voortvarend. Bij Kampong werd op 24 januari met 1-6 gewonnen. ZSGOWMS (0-3), Pancratius (1-0) en Abcoude bleken in 2016 al te sterk. Tussendoor werd SV Houten wel met 2-0 verslagen.

Komende zaterdag wacht opnieuw een loodzware opgave. Legmeervogels, de ongeslagen koploper in 2B, komt dan op bezoek. Op zaterdag 19 september gaat Hoofddorp op bezoek bij middenmoter Zilvermeeuwen in Zaandam.

RKSV Pancratius verzamelde in dezelfde afdeling tot nu toe ook zes punten uit de eerste vijf duels na de winterstop en lijkt zich te moeten richten op een positie in de middenmoot.

  • SV Hoofddorp
  • R.K.S.V Pancratius
  • 2B

Geef jouw reactie