KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Wethouder Van den Berg opent tijdelijke huisvesting SJC

SJC heeft zaterdag vlak voor de wedstrijd tegen Quick Boys de tijdelijke huisvestiging officieel in gebruik genomen. Wethouder sportzaken Sjaak van den Berg nam samen met voorzitter Herman Meijvogel, het officiële gedeelte voor zijn rekening door tussen pilaren van zwart-witte ballonnen het zwart-witte lint door te knippen. De grote herontwikkeling van het SJC-sportpark is hiermee wederom een stapje verder.

Op 8 april beginnen de zware machines aan hun verwoestende werk en zullen de bestaande gebouwen worden afgebroken om plaats te maken voor de al veel besproken nieuwbouw. Een bijzonder project in de sportwereld met een speciale aangepaste ruimte voor de liefhebbers van luidruchtige popmuziek. Compleet met noodzakelijke en geheel eigentijdse details. Een bijzondere clubaccommodatie welke bovendien moet zorgen voor een zeer speciale uitstraling. Omdat er een politieke wens is dat het sportpark een belangrijke herkenbare bijdrage moet leveren aan de entree van Sportstad Noordwijk vanuit de oostelijke richting.

De tijdelijke huisvesting is niet zomaar een noodgebouw. Maar is verrassend luxe, zowel van ruimte als in de uitvoering. Met een ruime kantine compleet met een bar en met een ook al zeer ruime keuken. Daarnaast een mooie bestuurskamer plus een complete commissiekamer. Kortom, SJC kan de komende 2 jaar, in afwachting van de opening van de nieuwbouw, zich zeker goed behelpen met deze ‘noodvoorziening’ in portocabines. En de naast gelegen kleedkamers worden nog deze week gebruiksklaar ingericht.

Op dit moment nog is afbreken van de bestaande gebouwen prioriteit. De komende weken is dat het tot overeenstemming komen met een aannemer. De aanwezige projectleider Mark van Oostrum uitte zich positief op de op handen zijnde afwikkeling van het project. Met als prioriteit de noodzakelijke voorbereiding op de bouw. Hij deed ons de belofte op korte termijn inzicht te geven van de ontwikkelingen, zoals die voor de komende tijd te verwachten zijn. Gezamenlijk werd er hierna door gasten en bestuurders naar de wedstrijd tegen Quick Boys gekeken en uiteraard ook het glas geheven op deze noodzakelijke stap op weg naar de volledige realisatie van de herontwikkeling van het sportpark van SJC.

Foto: Johanna Wever

 

  • SJC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement