KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Legmeervogels breekt voortijdig met Ton Pronk

In de strijd om ook komend seizoen in de eerste klasse uit te komen heeft het bestuur van Legmeervogels besloten om een verandering door te voeren in de technische staf. De club heeft voortijdig afscheid genomen van hoofdtrainer Ton Pronk en assistent Iwan Kolf. De trainingen en de coaching worden per direct overgenomen door Jack Honsbeek en de assistenten Jeroen Westera en Edwin Bakker.

Legmeervogels maakt komend seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag en wil graag in de eerste klasse starten. De ploeg uit Uithoorn wacht echter nog een flinke krachtproef om dit te bewerkstelligen. In de nacompetitie die zondag start met een thuiswedstrijd tegen Theole, aanvang 14.00 uur, is iedere misstap meteen fataal. Bij winst volgt een tweede ronde tegen de winnaar van IVV – Den Helder en als ook dit duel positief wordt afgesloten door Legmeervogels nog een finale op neutraal terrein.

Naast Legmeervogels speelt ook DSOV mee in dezelfde nacompetitie. Ook de ploeg uit Vijfhuizen hoopt het enige ticket dat volgend seizoen toegang geeft tot de eerste klasse te bemachtigen. DSOV, dat ook degradatie moet zien te voorkomen, begint op 12 juni eveneens op eigen veld . Tweedeklasser VIOS W is de eerste opponent.

 

  • Legmeervogels
  • Jack Honsbeek
  • Ton Pronk
  • DSOV

Geef jouw reactie