KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Noordwijk imponeert wederom in eigen huis, Katwijk onderuit

VV Noordwijk heeft ook van de tweede thuiswedstrijd in de derde divisie een feest kunnen maken. DVS’33, dat zichzelf zeker kans toedicht voor een hoge eindklassering, was volstrekt kansloos tegen de ontketende thuisploeg. Noordwijk won met 5-0. Bij rust was de score al opgelopen tot 4-0.

In dezelfde afdeling behaalde FC Lisse een zwaarbevochte 3-2 zege op het Zeeuwse Hoek. De equipe van trainer Robbert de Ruiter boog door een benutte strafschop van Oussama Siali en een treffer van Bas Buimer een 1-2 achterstand om in een voorsprong en wist deze over de streep te trekken.

Tweede divisie

Regerend amateurkampioen VV Katwijk liep in en tegen Spakenburg tegen een zeldzame nederlaag op (2-1). Aan de blauwe zijde van de Westmaat moesten de bezoekers na een uur met tien man verder. Het neerhalen van een direct tegenstander koste Bart Sinteur een directe rode kaart. Spakenburg wist de numerieke veldmeerderheid in de slotfase uit te buiten met de 2-1. Marciano Mengerink maakte eens te meer de treffer voor Katwijk.

Rijnsburgse Boys kent een prima competitiestart. De Uien staan na drie duels al op zeven punten. Zaterdag won de ploeg van Wilfred van Leeuwn, de nieuwe oefenmeester, met 1-2 van Jong Sparta. Joël Tillema had met de openingstreffer en het leveren van de assist bij de 1-2 van Jeroen Spruijt een belangrijk aandeel in de zege.

  • Katwijk
  • Noordwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • FC Lisse

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement