KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Eerst zege SCW, harde crash Overbos

In de derde klasse B heeft SCW zaterdag de eerste zege behaald. De Rijsenhouters klopten op eigen veld Stormvogels met 2-1. In dezelfde afdeling had SV Overbos een rampzalige middag. SV Zandvoort maakte haar kandidatuur voor een topklassering meer dan waar door de Hoofddorpers met 8-1 weg te blazen.

Overzicht

Tweede divisie De Dijk – FC Lisse 0-3
FC Lisse behaalde eindelijk de eerste zege in de tweede divisie. In Amsterdam waren Boyd Stevens, Rowdy van der Putten en Rick Bouwmeester trefzeker. FC Lisse steeg zo naar plek veertien

Hoofdklasse Noordwijk- Swift 4-0
VV Noordwijk verdedigde op overtuigende wijze de koppositie in de hoofdklasse. Via twee treffers van Denzel James zat de thuisclub na een half uur al op rozen.

Hoofdklasse Achilles Veen – Ter Leede 2-1
Het doelpunt van Jesse Dingejan kwam voor Ter Leede te laat om de tweede nederlaag van het seizoen af te wenden. Voor de Sassenheimers is zo de eerste plaats voorlopig uit het zicht.

3A West 2 Blauw Zwart – Kagia 0-4
Door doelpunten van Dirk Jan Ligtenberg, Jesper Imanse en Dorus van der Voort (2) boekte Kagia een royale zege. De formatie van trainer Anton Wijsman staat na drie duels op zes punten.

3B Robinhood - FC VVC 2-3
In Amsterdam moest VVC diep gaan om zich te verzekeren van de winst.

3B SCW – Stormvogels 2-1
De formatie van Edwin van Maas pakte de eerste punten van dit seizoen. Patrick Duarte en Rolf Boesveld scoorden voor SCW.

3B IJmuiden - R.K.S.V. Pancratius 0-1
Debutant Pancratius is na drie wedstrijden nog zonder puntverlies in de derde klasse.

3B Zandvoort – SV Overbos 8-1
SV Overbos beleefde in Zandvoort een vreselijke middag. Pas bij 8-1 werd de formatie van Maurice Kuijper uit haar lijden verlost.

4B Jong Hercules - S.V. Hoofddorp 0-1
Degradant S.V. Hoofddorp doet het in 4B tot nu toe uitstekend. De eerste drie wedstrijden leverde het maximum van negen punten op.

4B HBC - UNO 5-2
Na twee zeges kreeg UNO in Heemstede een stevige draai om de oren.

 

  • SCW
  • Overbos
  • Lisse
  • Noordwijk
  • Ter Leede

Geef jouw reactie