KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SCW benoemt twee oud-bestuursleden tot erelid

SCW uit Rijsenhout is woensdagavond 7 oktober twee ereleden rijker geworden. De leden, aanwezig tijdens de Algemene Ledenvergadering, stemden namelijk unaniem in met het voorstel van het bestuur om Jaap vd Maarl en Jan de Bruijn te benoemen tot erelid.
Beiden krijgen deze bijzondere titel voor hun jarenlange inzet voor SCW. Jan de Bruijn als penningmeester (tevens lid van het dagelijks bestuur) en Jaap vd Maarl als bestuurslid sponsorzaken (tevens vice-voorzitter en lid van het dagelijks bestuur). Beiden namen woensdagavond officieel voor het laatst plaats achter de bestuurstafel, omdat ze aftredend en niet herkiesbaar waren.
Voorzitter Harry van Straalen bedankte beide vertrekkende bestuursleden voor hun jarenlange inzet voor de SCW die van onschatbare waarde is geweest voor de voetbalvereniging. Beide heren mochten vervolgens met een fraaie bos bloemen als gewoon lid plaatsnemen tussen de overige leden. Dat laatste gold overigens ook voor bestuurslid onderhoud Rob Appelman. Ook hij trad af en was niet herkiesbaar.
Jaap vd Maarl en Jan de Bruijn mochten echter nog even naar voren komen nadat de ledenvergadering unaniem, ondersteund met applaus, had ingestemd met het bestuursvoorstel beide heren te benoemen tot erelid.

 

  • SCW
  • 433 Magazine
  • erelid
  • Maarl
  • Bruijn

Geef jouw reactie