KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Telstar gastheer voetbalverzamelaarsbeurs.

Op zaterdag 9 december wordt in het 711 Stadion van Telstar voor de vijftiende keer de Voetbalverzamelaarsbeurs gehouden. In de loop der jaren heeft zich een vaste groep van standhouders gevormd. Elk jaar melden zich toch ook nieuwe gegadigden aan, waardoor de beurs nu tussen de 35 en 40 standhouders telt.

Voetbal is veelomvattend en dat is terug te zien op de beurs. Voetbalboeken, voetbalplaatjes en voetbalspeldjes zijn er in overvloed te vinden. Daarnaast zijn er actiefoto’s van spelers (vaak voorzien van een handtekening), schrijvers die hun nieuwe boek promoten, oude artikelen en jaargangen van voetbalbladen, oude toegangsbewijzen en jaarkaarten en natuurlijk een bestseller als voetbalshirtjes. Uit deze opsomming blijkt, dat het accent ligt op de voetbalhistorie. Een vast onderdeel is het interview van David Endt met twee oud-voetballers of oud-trainers uit de regio. Zo zijn Simon Kistemaker, Martin Haar, Simon Tahamata en Rafael van der Vaart gast geweest op de beurs.

De slimme verzamelaars hebben dan al een stapeltjes foto’s klaarliggen om deze na het interview te laten signeren. De beurs nodigt de bezoekers uit om oude herinneringen weer nieuw leven in te blazen. Het is dan ook goed om te zien, dat steeds vaker vaders hun zoon of dochter meenemen en grootvaders hun kleinkind. De tarieven voor zowel standhouders als bezoekers proberen wij laag te houden. De beurs fungeert vooral als een ontmoetingsplek voor voetballiefhebbers en vervult zo een sociale functie. Telstar wil de meest maatschappelijke betaald voetbalorganisatie van Nederland zijn. Wij zijn dan ook zeer ingenomen met Telstar dat tegen beperkte kosten hun accommodatie beschikbaar stelt.

De beurs is dus op zaterdag 9 december van 9.30 uur tot 13.00 uur. De toegangsprijs is €3,- Voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis. Meer informatie zie www.voetbalverzamelaarsbeurs.nl.

  • Voetbalbeurs
  • Telstar
  • voetbalboeken
  • voetbalplaatjes

Geef jouw reactie