KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Arbiter Lindhout maakt promotie

Scheidsrechters Allard Lindhout heeft woensdag op een speciale gala-avond uit handen van coördinator scheidsrechterszaken Dick van Egmond zijn eerste FIFA-badge ontvangen. Dat betekent dat zij dit jaar gerechtigd zijn om internationale wedstrijden te fluiten en vlaggen.

De arbiter uit Voorhout (32 jaar) promoveert daarmee naar de hoogst haalbare categorie in Nederland. Hij komt met z’n promotie in een select groepje arbiters naast Kevin Blom, Pol van Boekel, Serdar Gözübüyük, Dennis Higler, Björn Kuipers en Danny Makkelie en Bas Nijhuis. De FIFA is akkoord gegaan met z’n bevordering.

Lindhout heeft daarmee zijn doel sneller bereikt dan gedacht. Afgelopen zomer liet hij al een interview in 433 Magazine doorschemeren dat hij graag de stap wilde maken naar het internationale voetbal.

De jaarlijkse gala-avond in het trainingscentrum van de KNVB Campus in Zeist vormde de afsluiting van het trainingskamp voor scheidsrechters in aanloop naar de tweede competitiehelft. De top van de Nederlandse scheidsrechterswereld was aanwezig, om aan de hand van speeches en filmpjes terug te kijken op het afgelopen jaar.

 

  • Allard Lindhout
  • FIFA-badge

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement