KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Landelijke primeur voor S.V. Hoofddorp

In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer wordt bij S.V. Hoofddorp het eerst volledige Non-Fill voetbalveld in Nederland aangelegd. De Non-Fill velden maken geen gebruik meer van invul granulaten. Discussies over microplastic en gezondheidsrisico’s voor gebruikers behoren bij Non-Fill tot het verleden.

Non-Fill velden zijn in de toekomst beter te recyclen tot producten die onder andere weer bij realisaties en renovaties van kunstgrasvelden zijn toe te passen.
De Non-Fill kunstgrasvelden zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en kunnen thans onder KNVB certificaat worden geleverd. De duurzame oplossing is gecombineerd met optimale sporttechnische performance, speelcomfort en veiligheid voor spelers en milieu.

‘We zijn heel trots, dat deze primeur ons ten deel is gevallen. Onze vereniging hecht altijd grote waarde aan de kwaliteit, veiligheid en voetbalplezier op onze accommodatie. Met dit volgens een geheel nieuw procedé vervaardigd kunstgrasveld, zijn we ervan overtuigd die belangrijke voorwaarden opnieuw gedurende heel veel jaren aan onze leden en gasten te kunnen bieden’, aldus Ton Hofstra, bestuurslid S.V. Hoofddorp.

Foto: Ton Hofstra

  • S.V. Hoofddorp
  • Non-Fill kunstgrasvelden

Geef jouw reactie