KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ercan en Mols zwaaien af als bestuurslid S.V. Hoofddorp

Tijdens de Algemene Voorjaars Ledenvergadering van S.V. Hoofddorp hebben de aanwezige leden op waardige wijze afscheid genomen van secretaris Hans Mols en jeugdvoorzitter Sam Ercan. Beide clubmannen hebben een indrukwekkende staat van dienst binnen de vereniging. Voor zowel Mols als Ercan is inmiddels adequate opvolging gevonden.

Precies dertig jaar is Hans Mols actief geweest voor zijn voetbalclub; eerst als sponsorwerver, later als secretaris van de vereniging. In deze laatste functie was hij de onmisbare spil in de contacten met spelers, trainers, voetbalverenigingen, KNVB en de gemeente. Tijdens het afscheid ontving Hans Mols uit handen van KNVB-ambassadeur Floris Thoolen de speld en het bijbehorende certificaat als lid van verdienste van de KNVB. Al eerder kreeg Mols voor zijn verdiensten het erelidmaatschap van zijn vereniging. In 2016 werd hij voor zijn uitgevoerde taken eveneens onderscheiden en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Mols blijft op de achtergrond betrokken bij S.V. Hoofddorp.

Ercan was ruim tien jaar als vrijwilliger actief binnen S.V. Hoofddorp. Hij startte zijn vrijwilligerswerk als wedstrijdsecretaris en trad later als jeugdsecretaris/vicevoorzitter toe tot het hoofdbestuur. Verder was Ercan actief als speler, medeorganisator van jeugdtoernooien, EHBO-er op het complex, lid van de Gedragscodecommissie en succesvol werver van vrijwilligers. Vanwege zijn grote verdiensten voor de club ontving Sam Ercan uit handen van voorzitter Rogier Uivel het erelidmaatschap; de hoogste onderscheiding van de vereniging.

Bij het afscheid van de aanwezige leden kregen ze allebei een staande ovatie. De functie van Mols is inmiddels overgenomen door John Haakman, die al als scheidsrechter en wedstrijdsecretaris voor de club actief was. Serge de Reus volgt Sam Ercan op. Hij was eerder als wedstrijdsecretaris voor de club actief.

Foto: Ton Hofstra

Fotobijschrift: Erelid Sam Ercan (links) met voorzitter Rogier Uivel.

Fotobijschrift foto 2: : KNVB-ambassadeur Floris Thoolen (links) benoemt Hans Mols tot lid van verdienste KNVB.

  • S.V. Hoofddorp
  • Hans Mols
  • Sam Ercan

Geef jouw reactie