KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Voetbalboeken brengen jonge fans in EK stemming

EURO 2020 komt er deze zomer dan toch echt aan. En Nederland is er eindelijk weer bij! Zal Oranje net als in 1988 stunten met de Europese titel? Met deze drie officiële UEFA EURO 2020-boeken kunnen kinderen van alle leeftijden helemaal opgaan in dit gigantische voetbalspektakel. De inhoud van de boeken is aangepast naar de huidige situatie. Een must-have voor fans en een mooie herinnering aan dit bijzondere EK voor later.

Het officiële EK-boek (9+)
Dit grote, gebonden boek staat boordevol weetjes en info over de opzet van het toernooi, het speelschema en diverse records uit de EK-historie. Wat zijn de favoriete landen, hoe zien de stadions eruit en welke spelers zullen gaan uitblinken?
Bereid je voor op het EK voetbal met het speelschema, ontelbaar veel EK-weetjes, al jouw helden, records uit de EK-historie, de favoriete landen en een kijkje in de stadions.

De officiële EK-gids (7+)
Wat is er leuker dan naar een groot toernooi toeleven? Dit handzame boek laat kinderen kennismaken met het grootste voetbaltoernooi in Europa. Een schat aan informatie en vooral ook volop plezier voorjonge lezers. Korte feiten, grappige foto’s, quizvragen en uitdagende puzzels.

Het officiële doeboek (5+)
Met dit boek kunnen de jongste voetbalfans alvast hun hart ophalen. Bekijk de vele mooie foto’s, los puzzels op en maak mooie tekeningen in een stadiondecor. Leer ook de mascotte van dit toernooi kennen: Skillzy. Speel spelletjes, vind je weg in een voetbaldoolhof met Ronaldo en zoek de verschillen in de coole actiefoto’s!

 

 

  • EUR02000

Geef jouw reactie