KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zwanenburg start met vernieuwde jeugdopleiding

VV Zwanenburg begint komend seizoen met een vernieuwde jeugdopleiding ‘Kanjers van morgen’, een nieuwe aanpak met als doel de jeugdopleiding te verbeteren. Richard Padt, bestuurslid en voetbalzaken jeugd van de club, is heel enthousiast over de nieuwe aanpak: ‘We willen de jeugdopleiding bij Zwanenburg op een bijzondere manier verbeteren.

Train de trainers gaan de vrijwillige trainers en coaches bij Zwanenburg begeleiden. De bedoeling is om het voetbal en het plezier bij een ieder te verhogen. ‘Hoofdtrainer Mehmet Simsek wordt ook hoofd jeugdopleiding. Padt: ‘Mehmet zal gaan samenwerken met onze Train de Trainers en alle vrijwillige voetbaltrainers op de categorieën boven- , midden- en onderbouw.’

Train de trainerconcept
Deze trainers zullen zorgen voor ondersteuning en begeleiding van de jeugdtrainers .Jordy van der Star zal de train de trainer onderbouw worden en daarin de jongste jeugdvoetballers onder zijn hoede gaan nemen. Hij gaat intensief samenwerken met de jeugdtrainers.

Naar een train de trainer voor de middenbouw wordt nog gezocht. Padt: ‘Juist door een vernieuwde aanpak van de jeugdopleiding willen wij de kwaliteit van voetbal binnen Zwanenburg en Halfweg sterk verbeteren. Wij zijn erg blij met Jordy en Mehmet en we wensen hen heel veel succes!, besluit Padt.

Fotobijschrift:

Op de foto van links naar rechts: Richard Padt, Jordy van der Star, voozitter Oos Kesbeke en Mehmet Simsek.

  • VV Zwanenburg

Geef jouw reactie