KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Anderlecht winnaar geslaagde Ramada Cup

RSC Anderlecht onder 13 is de verdiende winnaar geworden van de Ramada Cup in Badhoevedorp. Onder grote publieke belangstelling hadden de Belgen in de finale aan één treffer voldoende om Bayer 04 Leverkusen, dat sterk startte, te verslaan.

Het fysiek sterke Anderlecht, in 2018 verliezend finalist, speelde in Badhoevedorp een ijzersterk toernooi. In de poulefase rekenden de Belgen al af met Ajax, Sparta Rotterdam en datzelfde Leverkusen. De kwarfinale tegen AZ was lastiger en werd na penalty’s beslist. In de halve finale werd opnieuw afgerekend met de Amsterdammers (1-0).

Opvallend genoeg kwam de complete top vier, er waren in totaal acht deelnemers, uit dezelfde poule. In de troostfinale moest de strijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax beslist worden via het nemen van penalty’s. De Rotterdammers wonnen met 2-0. De reguliere wedstrijd werd afgesloten op 0-0.

Feyenoord legde ten koste van RB Leipzig beslag op plaats vijf. AZ werd zevende en RC Genk achtste. Jeyano Fortes Rocha van Sparta kreeg de prijs voor beste speler van het toernooi.

In de volgende editie van 433 Magazine een uitgebreider verslag en fotoreportage.

  • Ramada Cup
  • Pancratius
  • SC Badhoevedorp

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement