KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vooraf zaterdag 10 september

FC Lisse
Lisse is al weer toe aan de vijfde competitiewedstrijd. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter heeft al tien punten en deelt de koppositie met ODIN’59 en ASWH. Huizen, zaterdag te gast op sportpark Ter Specke, hoort tot het peloton van middenmoters met vier uit vier en op de elfde plaats. Op 2 maart 1996 kwamen beide ploeg elkaar voor het laatst tegen in competitieverband. Een treffer van een piepjonge Barry Opdam was voor FC Lisse voldoende voor winst.

SV Overbos
De ploeg van Stefan Teeken bleef in de openingsronde zonder punten na het 1-0 verlies tegen het sterke WV-HEDW. BOL is zaterdag de tegenstander in de eerste thuiswedstrijd. De ploeg uit Broek op Langedijk kende wel een qua resultaat optimale start met een royale 4-1 zege op SV Marken.

SCW
SCW kreeg door het afhaken van de zaterdagtak van Kon. HFC een extra week op zich te prepareren om de seizoenstart. IJmuiden mag rekenen op een warm onthaal in Rijsenhout en opende met een 3-2 zege op Zandvoort.

FC VVC
Qua resultaat kan FC VVC het dit seizoen al bijna niet meer beter doen. VV UNO werd in de openingsronde met 10-1 gekleineerd. VSV zal ongetwijfeld meer weerstand bieden. Ook voor de ploeg uit Velserbroek is het pas de eerste wedstrijd.

Kagia
De hernieuwde kennismaking met competitievoetbal in West 1 leverde vrolijke gezichten op bij VV Kagia. De formatie van Anton Wijsman lieten de eigen supporters in Lisserbroek smullen door Arsenal met dikke cijfers (6-1) te kloppen. Een dergelijke score ligt in de eerste uitwedstrijd, waarin VEW de tegenstander is, niet voor de hand. De ploeg uit Heemstede won op de openingsdag eveneens ruim.Blauw Wit Beursbengels was met 4-1 de pineut.

SV Hoofddorp
Het in de derde klasse debuterende vriendenteam van SV Hoofddorp zorgde bij de start van de competitie voor spektakel. Vier doelpunten waren echter niet genoeg om iets tastbaars over te houden aan de wedstrijd tegen VVA/Spartaan. De Amsterdammers maakten meteen duidelijk aan welk facet van het spel de Hoofddorpers hard zullen moeten werken. Er werden zeven doelpunten geïncasseerd. Ook voor tegenstander Arsenal is het aantal tegendoelpunten met zes nu al hoog.

VV UNO
De eerste wedstrijd in de derde klasse leverde UNO een zeer pijnlijke nederlaag met dubbele cijfers en een deuk voor het zelfvertrouwen op. Aan trainer Maarten Slagtveld de schone taak om zijn ploeg voor morgen weer op de rit te krijgen voor de vuurdoop voor eigen publiek. Opponent Blauw Wit Beursbengels heeft eveneens iets goed te maken. De Amsterdammers verloren met 1-4 van VEW.

RKSV Pancratius
De Badhoevedorpers mogen nog een extra week genieten van de royale zege in de openingsronde. De vierde klasse E kent slechts elf teams. Op 17 september is FC Weesp (opnieuw thuis) de volgende opponent.

  • FC VVC
  • UNO
  • VV Kagia
  • UNO
  • SV Hoofddorp
  • FC Lisse
  • SCW

Geef jouw reactie