KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Opnieuw kerstdiner voor ouderen bij SV Hoofddorp

Vanwege het grote succes van verleden jaar heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp besloten om ook dit jaar een kerstdiner voor 90 ouderen te verzorgen.

Vanuit de groep vrijwilligers, die verleden jaar hebben gekookt, is al snel besloten om het nu volledig in eigen beheer te doen. Met eigen koks als Bilge Evin, Janneke Teeuwen en Ellen Bouwmeester zijn de gasten verzekerd van een heerlijk diner. Door Dave Spring in ’t Veld, chef-kok bij Vondelpark 3, is een prachtig en smakelijk menu opgesteld.

De kantine wordt op donderdag 13 december weer omgetoverd in een sfeervol restaurant, waarvoor Haarlemmermeerverhuur het nodige serviesgoed, tafels, stoelen en linnengoed levert. Naast een aantal vrijwilligers, die verleden jaar hebben meegewerkt, gaan dit jaar een aantal meiden uit S.V. Hoofddorp Vrouwen 1 en 2 en een aantal mannen uit zondag 8 en 10 de handen uit de mouwen steken om de ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. In totaal werken in de keuken en als als tafelheer/dames 30 vrijwilligers mee. Uiteraard verzorgt Jan den Boer van Den Boer Business Travel Solutions het vervoer per luxe bus voor diegenen die zelf geen vervoer hebben.

In samenwerking met het Rode Kruis en de Zonnebloem gaat Hoofddorp er dit jaar voor zorgen dat de ouderen samen met enkele oud S.V. Hoofddorp-leden in alle opzichten een heerlijke avond gaan krijgen. De muzikale omlijsting is in handen van Max Pomstra en ook de kerstman zal niet ontbreken.

Foto’s: Ton Hofstra

  • SV Hoofddorp
  • kerstdiner

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement